Skip to content Skip to footer
Dr. Ardi Prushi

Ju sillni jeten

Dr. Ardi Prushi është mjek Obstetër-Gjinekolog, specializuar pranë Spitalit Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koço GLIOZHENI"-2020.

Produkti me i ri

Lindi si një nevojë nga praktika e përditshme e punës time. Një produkt tërësisht shqiptar, handmade, formuluar me respektin më të madh për lëkurën tuaj vulvare

Porosit Tani

– Freskinë dhe ndjesinë e higjienës vulvo-vaginale 24h.
– Eleminimin e sekrecioneve jo normale ditore.
– Mbajtjen e lagështisë vaginale normale dhe të kënaqshme.
– Rigjenerimin vulvar dhe eleminimin e irritimeve.
– Ruajtjen e një arome tepër natyrale dhe të këndshme.
– Efektin antiseptik

Na Vizitoni

Na vizitoni: Jepini rëndësi të veçantë shëndetit tuaj. Vizitoni dr. Ardin për një konsultë.

Orare

Oraret: E hënë - E premte 18:00-20:00E shtunë 08:30-10:30

Kontakte

Rr. Peti, Liqeni i ThateKlinika Kohav: +355 69 603 4142 Dr. Ardi: +355 69 564 4497