Mendova të analizoj përshtypjet e përdorueseve të “Intimacy by Dr. Ardi” nëpërmjet një pyetësori studimor, ku të mund të shikojmë efektshmëritë shëndetësore in primis dhe më pas të aspektit të funksionalitetit dhe komoditetit në përdorimin e “Intimacy by Dr. Ardi”. Sigurisht, për të kryer një studim...

Pas lindjeve ose edhe si pasojë e plakjes, vihet re një dobësim i lehtë i muskujve të legenit. Këta muskuj suportojnë fshikëzën, zorrën dhe mitrën. Kur ata kontraktohen, hapjet drejt vaginës, anusit dhe uretrës ngushtohen. Kur ata relaksohen, urina dhe fecet sekretohen nga trupi. Muskujt e...

Jam negative, por vetëm si faktor Rh. Shpesh kemi dëgjuar të flitet mbi faktorin Rhesus dhe shpesh frikësohemi kur rezultojmë faktor Rh-. A përbën rrezik? Sigurisht që po! Kjo, gjithmonë nëse ju neglizhoni konsultën tuaj mjekësore. Çfarë është faktori Rh? Faktori Rh është nje proteinë e gjendur në...

Gravidanca ekstrauterine Shtatëzania nis me fertilizimin e vezës. Normalisht, kjo vezë e fertilizuar vendoset në murin e uterusit (mitres). Shtatëzania ektopike ndodh kur veza nuk implantohet dhe nuk zhvillohet brenda kavitetit të uterusit. Vendi më i shpeshtë që  ndodh shtatëzania ektopike janë tubat e Fallopit, të cilët...