Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Mosha dhe fertiliteti. Ç’ndodh?
Një grua lind me të gjitha vezët që do të ketë gjatë jetës së saj.…
Fertilizimi In Vitro – A do të kemi probleme?
Cfarë është fertilizimi in Vitro ? Fertilizimi in Vitro (IVF/FIV) është një metodë teknologjike që mundëson…
“Shenjat dhe simptomat” e ovulacionit
Si të kuptojmë që jemi në ovulim?  Ovulimi është proçesi gjatë së cilit veza çlirohet nga…
Blighted ovum – shtatzënia pa embrion
Veza “qorre” ose shtatzënia pa embrion (blighted ovum) është një fenomen në të cilin veza…