Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
It’s time to relax ladies, edhe pse jeni shtatzën
Plazhi dhe shtatzënia A jeni e shqetësuar se si të qëndroni e sigurt, e freskët dhe…
Shtatzënia jashtë mitre
Gravidanca ekstrauterine Shtatëzania nis me fertilizimin e vezës. Normalisht, kjo vezë e fertilizuar vendoset në murin…
Jam negative por vetëm si faktor Rh
Jam negative, por vetëm si faktor Rh. Shpesh kemi dëgjuar të flitet mbi faktorin Rhesus dhe…
Janë të shijshme por duhen ndërprerë…
Ushqimet që duhen shmangur gjatë shtatëzënisë Ngrënia e vakteve të mirë balancuara është e rëndësishme…
Mit apo fakt – jepi fund dyshimeve…
Mit #1: Duhet të jem 21 vjeç për të kryer vizitën time të parë tek…
NIPT – ta bëj apo mos ta bëj? Kjo është cështja…
Testimi prenatal jo invaziv është një metodë e përcaktimit të riskut që fetusi ka për…
Puerperiumi – Lehonia! 40 ditë nënë…
    Puerperium përkufizohet si periudha kohore nga lindja deri në javët e para të paslindjes. Kjo…
Retinoidet dhe shtatzënia – Përditësim nga EMA
Retinoidet përfshijnë substancat aktive të acitretin, adapalene, alitretinoin, bexarotene, isotretinoin, tazarotene dhe tretinoin. Mënyra e…
Lindja Cezariane…
  Lindja cezariane ( C- section) është një procedurë kirurgjikale që përdoret për të lindur një…