Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Procedurat e prerjes së qafës së mitrës (përfshirë LEEP) – heqja e sipërfaqes së qafës së mitrës që përmban qelizat parakanceroze të cilat janë identifikuar më parë.

Trajtimi kirurgjik i prolapsit të organeve gjenitale duke përfshirë korrigjimin e cistocela dhe rectocela.

Trajtime të ndryshme kirurgjikale për mosmbajtjen e urinës, përfshirë gjithashtu laser Pixel-CO2 FemiLift, TVT (tension-free vaginal tape – vendosja e rrjetës) dhe plastikën antero-posteriore.

Laparotomia eksploruese dhe trajtuese – mund të përdoret për të hetuar nivelin e përparimit të sëmundjes beninje ose malinje, ose për të vlerësuar dhe riparuar dëmtimin e organeve të legenit si dhe kurimin kirurgjikal të tyre.

Laparoskopia operative – kirurgjinë e patologjive të ndryshme beninje nëpërmjet laparoskopisë

Laparoskopia diagnostike – përdoret për të diagnostikuar dhe trajtuar burimet e dhimbjeve të legenit dhe barkut; ndoshta më e famshmja përdoret për të siguruar një diagnozë përfundimtare të endometriozës.

Laparoskopia diagnostike – përdoret për të diagnostikuar dhe trajtuar burimet e dhimbjeve të legenit dhe barkut; ndoshta më e famshmja përdoret për të siguruar një diagnozë përfundimtare të endometriozës.

08

Histeroskopia (inspektimi i zgavrës së mitrës)

Vendosja e Dispozitivit Intrauterin (spirale) për sterilitet të përkohshëm.

Lidhja e tubave (një lloj sterilizimi i përhershëm)

Ooforektomi (heqja e vezoreve)

12

Hysterectomy (heqja e mitrës)