Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Menopauza dhe problematikat e saj, përfshirë diagnostikimin, check-up i menopauzës dhe terapia hormonale zëvendësuese.

Sindromë premenstruale
Sëmundje të tjera vaginale
Dispareunia (kontakti i dhimbshëm seksual).

UTI (infeksionet urinar) dhe Sëmundja Inflamatore Pelvike

Infeksionet e vagjinës (vaginitit), qafës së mitrës dhe mitrës (përfshirë kërpudhat, bakteriet, viralet dhe protozoaret)

Prolapsi i organeve uro-gjenitale (hysteroptosis – rënia e mitrës, cystocela – rënia e fshikëzës së urinës, entero-rectocela – rënia e zorrës së hollë dhe të trashë)

Menometrorragji (periudha të fluksit të shtuar dhe të zgjatur menstrual)

Steriliteti (diagnostikim në çift dhe procedura të stimulimit ovarial)

Dysmenorrhoea (periudha të dhimbshme menstruale)

Amenorrhoea (mungesë e menstruacioneve)

Inkontinenca e urinës (trajtim kirurgjikal dhe laser Pixel CO2 – FemiLift Robotic – i pari në Shqipëri me këtë aparaturë).

Ekografia gjinekologjike rutinë, folikulometria dhe përcaktim i shtatzënise

Kanceri dhe sëmundjet para-kanceroze të organeve riprodhuese duke përfshirë vezoret, tubat fallopiane, mitrën, qafën e mitrës, vaginën dhe vulvën