Ushqimet që duhen shmangur gjatë shtatëzënisë Ngrënia e vakteve të mirë balancuara është e rëndësishme gjatë gjithë kohës, por sidomos gjatë shtatëzënisë. Janë disa nutrientë esencialë, vitamina dhe minerale për të cilat bebi në zhvillim ka nevojë. Shumica e ushqimeve janë të sigurta, gjithsesi ka...