Perkufizim dhe incidenca Fibromat uterine ( të mitrës) janë tumoret beninje më të zakonshme me origjinë nga miometri uterinë. Mund të gjendet dhe me terma të tjerë si fibromioma, leiomioma. Rreth 40-80 % e femrave gjatë jetës së tyre do të zhvillojnë fibroma. Fibroma...