Higjiena Intime -Mbroni ekuilibrin e PH të vaginës pa bërë dush Normalisht, pH i vaginës është rreth 3.8 deri në 4.5, por bërja e dushit  mund të ndërhyjë në nivelet e pH , duke zvogëluar aciditetin dhe duke prishur biomën e shëndetshme vaginale - përbërjen bakteriale të...