Histeroskopia është procedura që përdoret për të ekzaminuar brendësinë e mitrës. Për të kryer këtë procedurë përdoret një histeroskop, që është një teleskop i pajisur me dritë dhe kamera në njërën anë. Imazhet dërgohen në një monitor të caktuar në mënyrë që mjeku të mund...