Gravidanca ekstrauterine Shtatëzania nis me fertilizimin e vezës. Normalisht, kjo vezë e fertilizuar vendoset në murin e uterusit (mitres). Shtatëzania ektopike ndodh kur veza nuk implantohet dhe nuk zhvillohet brenda kavitetit të uterusit. Vendi më i shpeshtë që  ndodh shtatëzania ektopike janë tubat e Fallopit, të cilët...