Vaginitis është inflamacioni i vaginës si pasojë e një disbalance të mykut dhe bakterieve që normalisht jetojnë aty. Krahas diskomfortit, mund të vini re dhe një erë  ndryshe nga normalja. Infeksioni mund të shkaktohet nga bakteret, myku ose viruset. Kimikatet në sapunë, spray ose në veshje që...