Çfarë janë kupat menstruale? Kupat menstruale janë produkte të higjenës femërore me disa përdorime.  Janë të vogla, fleksibël, të përbëra nga plastika ose silikoni dhe vendosen në vaginën tuaj për të grumbulluar gjakun menstrual. Këto kupa mbajnë një sasi gjaku më të madhe se metodat e tjera...