PMS Sindroma premenstruale është një gjendje me ndikim në emocionet, shëndetin fizik dhe sjelljen e vajzave dhe grave gjatë ditëve të caktuara në ciklin menstrual, përgjithësisht përpara menstruacioneve.   PMS është shumë e zakonshme. Kjo sindromë prek më tepër se 90% të grave që menstruojnë.   Simptomat e PMS fillojnë...